Home Izdvojeno Prikupljeno 580.000 kuna, maleni Noa uskoro putuje u Švicarsku na liječenje!

Prikupljeno 580.000 kuna, maleni Noa uskoro putuje u Švicarsku na liječenje!

Unatoč potrebnom prikupljenom iznosu akcija se nastavlja, u svrhu liječenja djeteta kojem je isto neophodno, stoga danas navratite u Monument pizza & grill jer  sve što popijete i pojedete ide na račun u humanitarne svrhe!

PODIJELITE
Foto izvor: VG Legacy/Facebook

Već smo izvještavali o malenom dječačiću koji je ponovo ujedinio Velikogoričane i sve ljude dobrog srca. Akcija za pomoć u liječenju preslatkog dječaka Noe krenula je početkom listopada, a velikim angažmanom naš VG Legacy postiže čuda, za najveće od sviju čudo potrebno malenom Noi, bez predaje!

Nakon svega par dana kako smo izvijestili da je za liječenje malenom slatkišu potrebno još otprilike 150.000 kuna, dogodilo se nešto nevjerojatno! S jučerašnjim danom skupljeno je skoro 580.000,00 kuna za humanitarnu akciju Noin kaputić!

– Posebna zahvala RTL Direkt nakon čijeg priloga je sve otišlo u drugu dimenziju. Naš Noa 27. listopada putuje u Švicarsku i njegovi roditelji ne moraju strepiti nad visokim troškovima liječenja i mogu se u potpunosti posvetiti našem malom borcu – kazali su iz VG Legacyja.

Poručuju kako unatoč neočekivanom ishodu u tako kratkom roku nastavljaju akciju, jer će višak prikupljenih sredstava biti utrošen za sljedeću humanitarnu akciju istog cilja, liječenja djeteta kojem je isto neophodno, stoga danas navratite u Monument pizza & grill jer  sve što popijete i pojedete ide na račun u humanitarne svrhe.

– Popijte si čašu vina, nazdravite sebi za sve što ste učinili da bi ovo bilo moguće – zaključili su.