Home Gospodarstvo Predstavite svoje proizvode na Danima hrane i tradicijskih proizvoda

Predstavite svoje proizvode na Danima hrane i tradicijskih proizvoda

PODIJELITE

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, četrnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju “Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba” koja će se održati 8. i 9. listopada 2016. godine u balonu Boćarskog doma na Prisavlju u Zagrebu. manifestacija se organizira povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).

-Pozivaju se svi zainteresirane izlagači s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da svoje prijave dostave najkasnije do 21. rujna 2016. godine. Prijavni obrazac nalazi se na naslovnici web stranice Zagrebačke županije. -rekli su u Zagrebačkoj županiji.

Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Kako je broj izlagačkih mjesta ograničen, poštivat će se redoslijed prijave. Nakon isteka roka za prijavu, svi izlagači biti će pismeno obaviješteni o prihvaćanju njihove prijave, a dobit će i detaljne upute vezane uz održavanje samog sajma.

Prijavnice se šalju na adresu: ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili putem faxa na 01/ 6009-474. Dodatne informacije zainteresirani izlagači mogu dobiti na tel. 01/ 6009-426, 01/ 6009-466.