Home Kultura Predložite programe i projekte u kulturi za sufinanciranje

Predložite programe i projekte u kulturi za sufinanciranje

Rok za dostavu prijedloga programa/projekata je 18. ožujka

PODIJELITE

Iz Grada su objavili Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za programe/projekte u kulturi u 2022. godini, iz gradskog Proračuna za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa/projekata iz područja kulture.

– Pozivu se mogu odazvati udruge, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici i drugi pravni subjekti koji obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti da predlože programe/projekte za sufinanciranje. Iz gradskog proračuna sufinancirat će se programi/projekti koji se provode na području Grada Velike Gorice ili za korisnike s područja Grada Velike Gorice – pojašnjavaju iz Grada.

Evo koji su prihvatljivi programi/projekti

Prihvatljivi programi/projekti su redovne djelatnosti udruga za očuvanje tradicijske kulture, te rogrami/projekti manifestacija i ostalih aktivnosti u kulturi.

Za financiranje programa/projekata u okviru ovog Poziva raspoloživ je ukupni iznos od 860.000,00 kuna (osamstošezdesettisućakuna). Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 220.000,00 kuna.

Rok za dostavu prijedloga programa/projekata je 18. ožujka 2022. godine.

Prijedlozi programa/projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Velike Gorice, a upute za prijavu i potrebne obrasce možete pronaći OVDJE.