Home Izdvojeno Praznik rada u Turopolju uz “8. kup Svetog Josipa Radnika”

Praznik rada u Turopolju uz “8. kup Svetog Josipa Radnika”

Prijave su do kraja travnja

PODIJELITE

Nakon dvije godine izgleda kako ćemo u ovoj ponovno moći sudjelovati u aktivnostima na koje smo možda čak i malo zaboravili. Jedna od tih održat će se na Praznik rada, 1. svibnja u Turopolju. DVD Turopolje poziva na vatrogasno natjecanje za djecu i mladež “8. kup Svetog Josipa Radnika” koji će se održati kod društveno – vatrogasnog doma Turopolje.

Na kupu će se moći natjecati ženske i muške ekipe u kategorijama djece i mladeži. “Ženska i muška djeca izvode dvije vježbe s brentačama, po pravilniku HVZ, bez štafetne utrke. Opremu za natjecanje osigurava organizator, osim kompletne osobne opreme.”, objašnjavaju organizatori te dodaju da će ženska i muška mladež izvoditi dvije vježbe s preprekama bez štafetne utrke.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje, a za sve sudionike zahvalnice. Za najbolji rezultat ekipe djece i mladeži osigurani su prijelazni pehari. Donacija za pristup natjecanju je u iznosu od 250,00 kn po ekipi. Donacija uključuje obrok i sok.

“Ukoliko ste se odlučili za dolazak na natjecanje u Turopolje, molimo vas da najkasnije do 28. travnja 2022. godine, najavite svoj dolazak i prijavite ekipu”, dodaju. Prijave su na broj mobitela: 099/692 7175 (dozapovjednik: Hrvoje Mihalić) ili na e-mail: dvdturopolje@yahoo.com.