Home Sport Poznati su pobjednici Turopoljske lige trčanja 2022.

Poznati su pobjednici Turopoljske lige trčanja 2022.

PODIJELITE

Istrčani su posljednji ovogodišnji krugovi Turopoljske lige trčanja na pisti ZTC-a. U organizaciji Maraton kluba Velika Gorica, liga se je sastojala od proljetnoga i jesenskoga dijela, s po deset kola u svakom dijelu. Nakon trčanja je održano i proglašenje pobjednika po kategorijama i naravno, prigodni domjenak u prostorijama NK Kurilovac.

Na utrci od 7,6 km, iliti dva kruga po pisti, trojica najboljih bili su zlatni Josip Martinović, srebrni Bojan Šebrek i brončani Hrvoje Mikulić. Kod pripadnica ljepšeg spola, ukupnu pobjedu je odnijela Jasna Mikulić ispred drugoplasirane Jasminke Zvonar.

Na kraćoj distanci od 3,8 km iliti jednog kruga po pisti, kod muškaraca je ukupnu pobjedu odnio Mario Marijanović ispred drugoplasiranog Želimira Delača i trećeplasiranog Franje Lončara. Kod žena je ukupnu pobjedu odnijela Anita Sever, ispred Martine Matezović Biškup i Lee Sever.

Konačno, u dječjoj kategoriji od 0,5 km kod djevojčica, najbrža je bila Tonka Prpa. Nakon Tonke druga u poretku je Roza Biškup a treća Maja Kovač.

Ukupni rezultati ovogodišnje Turopoljske lige trčanja u krosu su dostupni ovdje.

Sljedeće izdanje Turopoljske lige trčanja počinje krajem ožujka sljedeće godine.