Home Gospodarstvo Poziv za udruge iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja

Poziv za udruge iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja

Udruge mogu dobiti od dvije do sto tisuća kuna

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Grad Velika Gorica objavio je javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekata iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja.

Dodjeljuju se jednokratne financijske potpore za aktivnosti, programe i projekte, obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, edukacije putem tečajeva, seminara, stručnih predavanja, promicanje razvitka i svekolikog unapređivanja poljoprivredne proizvodnje i druge aktivnosti.

Za dobivanje potpore objavljeni su i konkretni uvjeti. Među njima su i nužost da je udruga upisana u odgovarajući registar, da su upisani za obavljanje djelatnosti koje su predmet financiranja, da program nude značajan, kvalitetan, inovativan i koristan te da su sve obveze iz prethodnih ugovora podmirene.

Za financiranje programa raspoloživ je iznos od 300.000 kuna, s time da je najmanji iznos dvije tisuće kuna, a najveći po pojedinom projektu 100.000 kuna.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava, a najduže do 30.09.2020. godine. Više informacija možete pronaći na stranicama Grada Velike Gorice OVDJE.