Home Gospodarstvo Poziv velikogoričkim poljoprivrednicima na prezentaciju natječaja za bespovratna financiranja u 2019.

Poziv velikogoričkim poljoprivrednicima na prezentaciju natječaja za bespovratna financiranja u 2019.

Radionica će se održati dana 28.03.2019. godine na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica s početkom u 10 sati.

PODIJELITE

Razvojna agencija Grada, VE-GO-RA, poziva sve velikogoričke poljoprivrednike i zainteresirane stranke kako bi se informirali o mogućnostima bespovratnih financiranja koja su dostupna za ovu godinu. Poljoprivreda je bitna za strateški razvoj Grada Velike Gorice i ovo je način na koji Grad potpomaže poljoprivrednike.

Radionica će se održati dana 28.03.2019. godine na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica s početkom u 10 sati.  Teme su natječaji Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije i LAG-a Zrinska gora-Turopolje, zatim izravna plaćanja i mjere ruralnog razvoja za poljoprivrednike, određivanje ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva, a Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije(HAMAG) te Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) će predstaviti mogućnosti zajmova i kredita za ruralni razvoj. Radionica je besplatna za sve sudionike te najave nisu potrebne, a predviđeno trajanje radionice je 4 sata. Više detalja na stranicama vegore.hr.