Home Izdvojeno POUVG Počeli su upisi na tečajeve stranih jezika

POUVG Počeli su upisi na tečajeve stranih jezika

Nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike

PODIJELITE

U Pučkom otvorenom učilištu su započeli upisi na tečajeve stranih jezika za novu školsku godinu! Ako želite naučiti ili unaprijediti znanje iz nekog stranog jezika, a na tu aktivnost ići u svom gradu – ovo je idealna prilika.

Upisi traju od danas, 28. lipnja pa sve do 9. srpnja svakog radnog dana od 9 do 19 sati u Odjelu za obrazovanje, II. kat, Zagrebačka 37.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike. Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora. Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja.”, objašnjavaju iz POUVG.

U ponudi su verificirani i neverificirani programi

Verificirani programi obuhvaćaju učenje: engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog ili francuskog jezika na 4 razine znanja: A1, A2, B1 i B2. Po uspješnom završetku programa izdajemo Svjedodžbu o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

Neverificirani programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, turskog, kineskog, švedskog, portugalskog, češkog, bugarskog, mađarskog, ukrajinskog i makedonskog jezika.

U ponudi imaju i individualne, ubrzane te konverzacijske tečajeve stranih jezika.

Više informacija možete dobiti na brojeve 01 6259 806 i 098 316 419 te e-mail obrazovanje@pouvg.hr.