Home Najave Nova likovna radionica za djecu 5+ kreće u subotu

Nova likovna radionica za djecu 5+ kreće u subotu

Radionica je ograničena na osam polaznika po terminu. Prijave na radionice moguće su najkasnije do petka, do 20.00 h za narednu radionicu subotom

PODIJELITE

U subotu, 15. siječnja kreće nova serija škole crtanja/likovna radionica s početkom u 10.00 sati. Namijenjena je djeci (5+ godina) sa svrhom usvajanja temeljnog vizualnog jezika poticanjem likovnog govora likovno – tehničkim sredstvima.

– Koristit će se tehnike crtanja, akrila, akvarela i prostorno-plastičnog oblikovanja uz primjenu različitih materijala poput olovke, uljena, tinte, papira, žice, boje, kista i sl. Kao ciljeve ističemo primjenu vlastitog iskustva i rješavanje postavljenih likovnih problema, osvješćivanje sposobnosti promatranja i otkrivanja oblika i pojava, razvijanje orijentacije u prostoru i oblikovno – stvaralačke sposobnosti te zapažanje opipom i vidom. Namjera je kod djeteta postići kreativne i izražajne sposobnosti – otkrivaju.

Radionice su predviđene za uzrast 5+, a trajanje istih je 90 minuta. Radionica je ograničena na osam polaznika po terminu.

Održavanje: subotom
Učionica: 222, II. kat / na otvorenom
Cijena po radionici: 60,00 kn
Info i prijave: 01 6259 806 ili 098 316 419

Radionicu je moguće uplatiti putem webshop-a POU VG čime osiguravate svoje mjesto na istoj. Prijave na radionice moguće su najkasnije do petka, do 20.00 za narednu radionicu subotom.

Također, apeliraju na polaznike da prije dolaska izmjere tjelesnu temperaturu. Ako je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C i ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti, moe da ista ne dolazi na radionicu.