Home Izdvojeno POTVRĐENO Ryanair stiže na Zračnu luku Franjo Tuđman i nudi 12 lokacija

POTVRĐENO Ryanair stiže na Zračnu luku Franjo Tuđman i nudi 12 lokacija

Kao dio proslave pokrenuli su prodaju sjedala po cijenama od samo 151 kunu za putovanja do kraja ožujka 2022. godine, koja se moraju rezervirati početka travnja

PODIJELITE

Ryanair je danas najavio otvaranje nove baze u Zračnoj luci Franjo Tuđman s dva zrakoplova, 36 tjednih letova i 12 novih ruta povezujući Zagreb s mnoštvom međunarodnih lokacija diljem Europe.

Ryanairov raspored donosi 12 novih ruta – Brussels, Dortmund, Frankfurt, Karlsruhe, Memmingen, Milano, Rim, Podgorica, Oslo, Gothenburg, Pariz i London.

Međunarodna Zračna luka Zagreb rado pozdravlja dolazak Ryanaira koji će svim zainteresiranim putnicima omogućiti izravno putovanje na više odredišta, ali i povećati broj posjetitelja što će izravno pridonijeti gospodarstvu te utjecati na razvoj turizma u Hrvatskoj, a posebno u Zagrebu,“ izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave MZLZ d.d.

Karte po iznimno povoljnim cijenama

Ryanair nudi i besplatnu naknadu za promjenu leta ako se planovi promijene. Također, pokrenuli su prodaju sjedala po cijenama od samo 151 kunu za putovanja do kraja ožujka 2022. godine, koja se moraju rezervirati do četvrtka, 1. travnja u ponoć na web stranici Ryanair.com.

Oduševljeni smo što smo pokrenuli novu hrvatsku bazu koja predstavlja investiciju vrijednu 200 milijuna dolara u Zagrebu. Ovim će se razvojem stvoriti preko 60 izravnih radnih mjesta i našim ćemo hrvatskim kupcima ovog ljeta ponuditi mnoštvo europskih atraktivnih destinacija, uključujući popularna odredišta poput Rima, Milana, Pariza i Londona. Imajući na umu da se ograničenja zbog Covida 19 redovito mijenjaju, kupci sada mogu rezervirati letove za zasluženi odmor, znajući da, ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta uz besplatnu naknadu za promjenu leta do kraja listopada 2021.“, rekao je izvršni direktor Ryanair-a Eddie Wilson.