Home Vijesti Postani policajac! Završite program i čeka vas siguran posao

Postani policajac! Završite program i čeka vas siguran posao

Za polaznike su osigurani svi materijali, smještaj, prehrana, mjesečna stipendija te siguran posao u MUP-u

PODIJELITE

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” provode kampanju „Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole. Obrazovanje se provodi sukladno Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Polaznici se nakon završenog obrazovanja primaju u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Za polaznike su osigurani svi materijali, smještaj, prehrana, mjesečna stipendija, dodatno osiguranje, sudjelovanje u radu policijskog zbora i orkestra, sva policijska oprema te na kraju – siguran posao u MUP-u.

Više o programu i obrazovanju pronađite u Policijskoj školi „Josip Jović“ radnim danom od 7 do 15 sati na broju telefona: 01/2426-305; 01/2426-313 te na adresi e-mail pošte: postani.policajac@policija.hr .