Home Vijesti Poslovnim korisnicima koji nisu krenuli s radom VG Čistoća neće naplatiti uslugu...

Poslovnim korisnicima koji nisu krenuli s radom VG Čistoća neće naplatiti uslugu odvoza otpada

Potrebno je podnijeti zahtjev koji će služiti kao temelj za nefakturiranje usluge zbrinjavanja otpada, donosimo detalje u tekstu

PODIJELITE

U cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije koronavirusom Stožer za civilnu zaštite RH uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće d.o.o. privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih vrše svoju djelatnost.

– Izmjenom iste Odluke uvode se druge nužne epidemiološke mjere i preporuke čime je rad istih omogućen. Pravne osobe koje nisu u mogućnosti otvoriti svoje objekte sukladno izmijenjenim  mjerama  molimo da nas o tome obavijeste kako im ne bismo ispostavili račun za mjesec travanj – poručili su iz VG Čistoće.

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti „Zahtjev za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za pravne subjekte koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti“ koji je potrebno ispuniti te zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta) dostavite na email: odjava@vgcistoca.hr do 15. travnja 2021. godine.

Navedeni Zahtjev temelj je za nefakturiranje usluge zbrinjavanja otpada VG Čistoće d.o.o za mjesec travanj 2021. godine, a više informacija možete pronaći OVDJE.