Home Vijesti Zbog izgradnje rotora od utorka posebna regulacija prometa

Zbog izgradnje rotora od utorka posebna regulacija prometa

Tijekom ponedjeljka započet će se sa pripremnim radovima na gradilištu, a od utorka u 8:00 sati promet će navedenim raskrižjem bit će potpuno onemogućen, te će se sav promet preusmjeravati na obilazne pravce.

PODIJELITE

U ponedjeljak 2. srpnja 2018. započinju radovi na izgradnju kružnog toga na raskrižju Ulice kneza Ljudevita Posavskog, Ulice Matice Hrvatske i Kolodvorske ulice.Tijekom ponedjeljka započet će se sa pripremnim radovima na gradilištu, a od utorka u 8:00 sati promet će navedenim raskrižjem bit će potpuno onemogućen, te će se sav promet preusmjeravati na obilazne pravce.Rok dovršetka radova je 50 radnih dana, odnosno početak iduće školske godine. Vrijednost radova je 3,6 milijuna kuna (+ PDV), a izvođač radova je gradsko komunalno poduzeće VG Komunalac.

Obavijest ZET-a

Obavještavaju se korisnici autobusne linije

268 ZAGREB (Glavni kolodvor) – VELIKA GORICA
290 ZAGREB (Kvaternikov trg) – VELIKA GORICA
330 ZAGREB (Glavni kolodvor) – VELIKA GORICA

da od utorka 3.srpnja 2018. do 3.rujna 2018. radi izgradnje rotora i zatvaranja križanja Ulice Ljudevita Posavskog i Kolodvorske ulica autobusne linije u smjeru Velike Gorice voze obilaznom trasom: Zagrebačka ul.-Željeznička ul.(Put za Gradiće)-Ul.Andrije Kačića Miočića-Ul.Slavka Kolara-Ul.Matice hrvatske i dalje redovitom trasom. Linije će koristiti usputna stajališta „Vukomerička“,“Kolodvorska“,“Trg sv.Petra i Pavla“ i „Kolarova“. Na stajalištu „Trg sv. Petra i Pavla“ ne staje linija 330. U smjeru Zagreba trasa linija ostaje ista i vozni red linija se ne mijenja.

Izmjena trasa linije:

– 319 Velika Gorica – Lukavec, umjesto Kolodvorskom, vozi trasom Zagrebačka-Slavka Kolara-Andrije Kačića Miočića i dalje redovitom trasom.

– 321 Velika Gorica – Strmec Bukevski, u polasku preko Kolodvorske produžuje Zagrebačkom do Vukomeričke-Andrije Kačića Miočića-Slavka Kolara i dalje redovitom trasom.

– 322 Velika Gorica – Cerovski Vrh u smjeru V. Gorice: Zagrebačka-Željeznička-Andrije Kačića Miočića-Slavka Kolara-Matice hrvatske i dalje redovitom trasom.

– 335 Velika Gorica-Pleso-D. Lomnica, u polascima iz Plesa iz HBZ-Zagrebačka-Željeznička i dalje redovitom trasom. U polascima iz Lomnice produžuje Ul. Andrije Kačića Miočića do Slavka Kolara i dalje redovitom trasom.