Home Izdvojeno Polumaratonke osvojile medalje u Jastrebarskom

Polumaratonke osvojile medalje u Jastrebarskom

PODIJELITE
foto: MK Velika Gorica

Jučer je u Jastrebarskom održano 20. izdanje jaskanskog polumaratona. Maraton klub Velika Gorica je nastupio s petero predstavnika. Ženski tim kluba, Jasminka Zvonar i Renata Horvatek, obje u kategoriji Ž50, polumaraton su završile za 1:41:18 odnosno 1:59:31 te su osvojile zlatnu i srebrnu medalju u svojoj kategoriji. Od muške ekipe prvi u cilj ušao je Bruno Škrinjarić s vremenom 1:24:00 te je zauzeo 6. mjesto ukupno i 5. kod muških seniora. Nedugo nakon Brune, do cilja je stigao i Matej Janjić s vremenom 1:29:30, te je osvojio 13. mjesto ukupno i 8. u kategoriji muških seniora. Treći muški predstavnik MK Velika Gorica, Mladen Tisaj, utrku je završio za 1:31:45 i zauzeo 18. mjesto ukupno te 4. mjesto u kategoriji M45.

foto: MK Velika Gorica

Utrka je startala u samom središtu grada i nastavila se na obližnjim brežuljcima pa je ukupno savladana visinska razlika iznosila je skoro 350 metara.

– Čestitamo svima našim članovima na odličnim rezultatima. Ova brdovita utrka bila je odlična uvertira za polumaraton u Plitvicama gdje Klub nastupa za dva tjedna – rekli su u MK Velika Gorica.