Home Izdvojeno Pogledajte film ‘U zdravom duhu, zdravo tijelo’

Pogledajte film ‘U zdravom duhu, zdravo tijelo’

PODIJELITE

Večeras u Gradskoj vijećnici u 18 sati prikazat će se film ‘U zdravom duhu, zdravo tijelo’ autora Gorana Kovačića. Film se prikazuje u sklopu Dana osoba s invaliditetom u Velikoj Gorici koju organiziraju Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Udruga osoba s invaliditetom ‘Suncokret’ i Sportski savez osoba s invaliditetom Velike Gorice uz podršku Povjerenstva osoba s invaliditetom Velike Gorice.

U proteklih pet godina u Velikoj Gorici osobe s invaliditetom organizirano se bave sportskim aktivnostima. Film prikazuje njihove uspjehe i značaj sporta u njihovom životu.invalidiUdruga osoba s invaliditetom ‘Suncokret’ predstavit će skulpture u glini Krešimira Habljaka. Na Izložbi umjetničkih radova i proizvoda sudjelovat će i članovi Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i Udruga gluhih i nagluhih Zagrebačke županije.

Osobe s invaliditetom susrest će se tijekom poslijepodneva i sa gradonačelnikom Draženom Barišićem. Na Okruglom stolu u 17 sati u Gradskoj vijećnici razgovarat će o aktualnim problemima Velikogoričana s invaliditetom i provedenim mjerama iz Strategije za izjednačavanje mogućnosti i prava osoba s invaliditetom Grada Velike Gorice. rampa za invalide POUVG (2)-Dragi Velikogoričani, ovi dani su pripremljeni za vas. Želimo vam pokazati kako žive osobe s invaliditetom u našem gradu, oni veliki i oni mali. Najviše od svega vam želimo pokazati ono na što smo ponosni-naše talente – stoji u pozivu organizatora.