Home Izdvojeno Pobijedila na državnom natjecanju s radom “Ono kad se rodiš u avionu”

Pobijedila na državnom natjecanju s radom “Ono kad se rodiš u avionu”

PODIJELITE
Foto: Nikola Kovačević

Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina bila je domaćin 20. državnog natjecanja učenika srednjih strukovnih škola za obrazovni sektor promet i logistiku koje se tradicionalno održalo od 28. do 30. ožujka u Šibeniku, a organizirala ga je državna Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Na natjecanju je sudjelovalo 50-ak učenika iz cijele Hrvatske, a najboljima su uručene nagrade i priznanja. Natjecanje se sastojalo od tri dijela – zadataka objektivnog tipa, odnosno teorijskih znanja, primjene znanja te prezentacije samostalnog rada.

– Na Državnom natjecanju 1. mjesto osvojila je učenica naše škole Lucija Pedišić iz 4. ZP razreda. Učenica se istaknula u sve tri kategorije natjecanja, a posebnu pohvalu i nagradu dobila je od članova državnog ispitnog povjerenstva za izradu samostalnog rada – poručili su iz Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina

Tema Lucijinog rada bila je porod u zrakoplovu pod naslovom “Ono kad se rodiš u avionu”, a stručna mentorica bila joj je Karmela Boc.