Home Izdvojeno Pakleno jutro na liniji 268

Pakleno jutro na liniji 268

PODIJELITE

Ovog jutra je, u autobusu na liniji 268 Glavni kolodvor – Velika Gorica, umjesto klime bilo uključeno grijanje. Svoje nezadovoljstvo i loše iskustvo, piše večernji.hr, putnik je putem e-maila poslao ZET-u.

“Zašto je jutros na autobusnoj liniji 268 koja je krenula s Glavnog kolodvora u Veliku Goricu oko 7:40h u vozilu umjesto hlađenja bilo uključeno grijanje? Zašto su već tjednima zaključani prozori u svim autobusima linije 268? Zašto vozač vrijeđa i dere se na putnike kada od njega traže da uključi hlađenje i otvori prozore?”

Putnik je napomenuo da se radi o vozaču koji je među putnicima poznatiji kao “Hitler”, a iz ZET-a su se putniku ispričali te naglasili da intenzivno rade na poboljšanju usluge.

“Našim se djelatnicima skreće pozornost na potrebu primjene prihvatljivih oblika komuniciranja. Nadležna služba obavit će razgovor s vozačem autobusa linije 268, a raspoloživim informativnim kanalima dodatno ćemo skrenuti pozornost i ostalom kontrolorskom osoblju na obrazac ponašanja koji proizlazi iz predviđenih i zadanih profesionalnih normi.”

Ovo je jedan u nizu problema na liniji 268, a nije ni prvi put da grijanje u vozilu radi umjesto klime. Cijeli članak pročitajte na portalu večernji.hr.