Home Izdvojeno Otvoren tečaj heklanja za sve zainteresirane

Otvoren tečaj heklanja za sve zainteresirane

PODIJELITE

U Pučkom otvorenom učilištu otvoren je tečaj heklanja koji će biti organiziran u dva stupnja – osnovnom i naprednom. Još uvijek ima mjesta na oba tečaja. Tečaj je predviđen za osobe starije od 15 godina. Voditeljica tečaja bit će Ivana Bratković.

Na osnovnom tečaju polaznici će se baviti osnovnim pojmovima heklanja, osnovnim bodovima, čitanjima sheme, izrade trake za kosu, cvijeta te ostalih radova prema vlastitom odabiru.

heklanje pouvg tečaj ivana bratković (3)Nakon osnovnog stupnja tečaja heklanja, postoji mogućnost nastavka u naprednom stupnju, gdje će polaznici prema vlastitom interesu razvijati tehniku heklanja. Nastava naprednog tečaja uključivat će heklanje po predlošku, shemi ili gotovom heklanom radu, a izrađivat će se jedinstvene torbe, haljine i stolnjaci.

U ovom mjesecu POUVG odobrava popust na cijenu jer obilježavaju Dan Učilišta, pa cijena za osnovni tečaj iznosi 350 kuna za 20 sati nastave. Cijena naprednog tečaja uz popust je je 250 kuna za 10 sati nastave.

heklanje pouvg tečaj

Nastava će započeti kada se popune grupe. Prijave za tečaj vrše se na info pultu Pučkog otvorenog učilišta, radnim danom od 8 do 21 sat.