Home Izdvojeno Otvoren novi salon za manikuru i pedikuru i to bez naručivanja

Otvoren novi salon za manikuru i pedikuru i to bez naručivanja

Donosimo lokaciju, popis usluga i cijene

PODIJELITE

U svakodnevici punoj stresa vrijeme za uljepšavanje i brigu o sebi uvijek dobro dođe, pogotovo prilikom obavljanja tjednog shoppinga. Kako bi to zaista i ispunili u našem gradu, u Velikoj Gorici je otvoren novi salon bez naručivanja pod nazivom Tiname. Salon se nalazi u sklopu velikog Konzuma u Ulici Marina Getaldića 1 i u ponudi ima ponešto za sve one koje traže barem kratki trenutak za sebe.

Kada smo pitali vlasnicu zašto je salon bez naručivanja, jednostavno je odgovorila: “Zašto se ne bi vratila iz dućana, s noktićima bez mana. Nakon što obaviš kupnju za dom, TINAME te čeka da napraviš nešto za sebe, nešto po svom.”

Kako nam govore, nude usluge medicinskih i estetskih pedikura s trajnim lakom, te manikura s trajnim lakom. Cijene se kreću od 50 kuna za manikuru pa do 160 kuna za medicinsku pedikuru i lakiranje. Radno vrijeme salona Tiname je dvokratno pa tako u ponedjeljak, srijedu i petak rade od 12 do 20 sati, a utorak i četvrtak od 9 do 17 sati. Na sređivanje noktiju možete doći i u subotu u periodu od 9 do 15 sati.

Najbolji dokaz rada ipak su fotografije već zadovoljnih klijentica koje vam ostavljamo u nastavku. Na vama je samo da odaberete najdražu boju!