Home Gospodarstvo Otvoren Javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji AirVG 2018 – Zrakoplovni dan...

Otvoren Javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji AirVG 2018 – Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Manifestacija ”AirVG 2018- Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici” ove godine održat će se 19. svibnja (rezervni dan 20. svibnja) na području Zrakoplovno-tehničkog centra. Tim povodom, Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU Grada Velika Gorica objavio je Javni poziv zainteresiranim gospodarstvenicima za sudjelovanje na manifestaciji.

Manifestacija je tematski podijeljena u par segmenata: aeromiting, izložba aviona i opreme, sajamski dio, gastronomski i zabavni dio. Sajamski dio manifestacije uključuje izlagače s područja Velike Gorice (malo i srednje poduzetništvo, OPG) i izlagače tematski vezane uz djelatnost zrakoplovstva. Gastronomski dio manifestacije uključuje poduzetnike i obrtnike ugostiteljske djelatnosti, a prioritet će imati prijavitelji s područja Velike Gorice.Javni poziv otvoren je 26. travnja.

Organizator manifestacije izvršit će, putem Upravnog odjela, odabir izlagača u skladu s raspoloživosti izlagačkog prostora ovisno o broju prijavitelja te potrebama manifestacije. Po potrebi, može se zatražiti dodatna dokumentacija i obrazloženje.

Više možete doznati ovdje.