Home Vijesti OŠ Novo Čiče dobila malu slobodnu knjižnicu

OŠ Novo Čiče dobila malu slobodnu knjižnicu

Slobodna knjižnica otvorena je za sve! Možete ostaviti knjige, posuditi ih pa vratiti ili pak zadržati koje vam se sviđaju, pa u zamjenu donijeti neku drugu

PODIJELITE
Foto: OŠ Novo Čiče/web

U tjednu Noći knjige stiže iz OŠ Novo Čiče stiže jedna lijepa vijest! Povodom projektnog dana, pod vodstvom učitelja hrvatskog jezika Dragana Živkovića, učenici su oslikali policu u veselim bojama koja je u školskom holu ove škole pretvorena u malu slobodnu knjižnicu!

Naša slobodna knjižnica upisana je i na službenim stranicama Ministarstva kulture i medija, točnije na interaktivnoj karti kućica s knjigama. Slobodna knjižnica otvorena je za sve! U njoj možete ostaviti knjige, posuditi ih pa vratiti ili pak zadržati knjige koje vam se sviđaju pa u zamjenu možda donijeti neku drugu – pojašnjavaju iz OŠ Novo Čiče.

A evo i pravila:

Inicijativa umrežavanja Malih slobodnih knjižnica Hrvatske dio je projekta “Izvan granica” kojeg provodi Knjižnica i čitaonica Grada Preloga.

Spomenuti program sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija u okviru javnog poziva za dodjelu potpora programima koji potiču čitanje i razvoj čitateljske publike u kulturi u Republici Hrvatskoj za 2021. godinu.