Home Izdvojeno ONI GLEDAJU SRCEM: Gorički volonteri usrećili hranom i kolačima više od 150...

ONI GLEDAJU SRCEM: Gorički volonteri usrećili hranom i kolačima više od 150 osoba

"Nadmašili ste sva naša očekivanja. Svaki put nas iznova iznenadite.", poručuju svim građanima koji su ovu akciju omogućili

PODIJELITE

Kako smo već pisali, i ove godine su se gorički humanitarci okupili u želji da potrebitima uljepšaju ove blagdane. Pozvali su građane da pomognu u donaciji hrane za korisnike pučke kuhinje i štićenike u Velikoj Kosnici, ali i da donesu koji kolač.

Velikogoričani su ponovno pokazali svoje ogromno srce i pomogli ostvariti nevjerojatnu akciju koja je pomogla zaista mnogima. Točnije, prikupljeni paketi hrane i kolača usrećili su čak 12 starijih samaca ili parova, 90 korisnika prihvatilišta za beskućnike, 48 korisnika/obitelji pučke kuhinje. Ukupno su pripremili čak 130 paketa kolača i 60 paketa hrane!

Nadmašili ste sva naša očekivanja. Svaki put nas iznova iznenadite. Taman kada pomislimo: “napravili su čudo, imamo divne pratitelje i prijatelje” vi ponovno iznenadite. Javljali su se pojedinci koji su aktivirali svoje frendove i zajedno skupljali novac i išli u kupovinu. Pojedinci koji nas uredno prate na svim akcijama i bez puno pitanja učine nešto i samo jave što su napravili. Nepoznati ljudi, naši pratitelji, koji su pitali što još mogu učiniti… Nemamo riječi osim HVALA.”, napisali su na svojoj stranici.

Podijeliti moramo i zahvalu naše najveće humanitarke, Dalije Zubak. “Možda čak i prerijetko hvalim ekipe koje su za ovo zaslužne pa sada bez lažne skromnosti mogu reći, ako ste mislili da je centar grada oko robne kuće, nije, mi smo centar, gradite oko nas.”, govori, a mi se s njom u potpunosti slažemo.

Hvala vam što gledate srcem jer samo se srcem dobro vidi.