Home Izdvojeno Održan 3. Snježni spust u Ogulincu

Održan 3. Snježni spust u Ogulincu

PODIJELITE
Foto: Udruga ''Moj Buševec''/Facebook

Jučer je u Ogulincu u organizaciji Udruge ”Moj Buševec” održan 3. Snježni spust na kojem se okupilo više od 60 natjecatelja. U sanjkaškom spustu natjecalo se 51 dijete, sedmero ih je odmjerilo snage u skijaškom slalomu, a jednako toliko odraslih natjecalo se u sanjkaškom spustu.

Kod sanjkaša među djecom najbolji je bio David Kovačić s vremenom dvije vožnje 11,30. Drugo mjesto pripalo je Mariji Hajčić (11,55), a treće Dori Klečić (12,01)

U skijaškom slalomu prvo mjesto zauzeo je Danijel Dikšić  s vremenom 19,49, druga s vremenom 22,13 je bila Beata Kološa, a treći Lovro Sinjeri s vremenom vožnje 23,68.3. snježni spust ogulinec foto moj buševec 8Među roditeljima koji su se prijavili na sanjkaški spust najbolje vrijeme imao je Dario Kovačić (12,59), drugi je bio Nikola Kovačić (12,88), a treći Marko Tolić (13,49).

-Jako smo zadovoljni kako je sve prošlo. Okupilo se više od stotinu ljudi. Vrijeme je bilo odlično, sve smo lijepo pripremili. Svake godine program je sve bogatiji i posjetitelja je sve više – rekao nam je Danijel Rožić, predsjednik Udruge ”Moj Buševec”.3. snježni spust ogulinec foto moj buševec 7

Iako je želja organizatora bila da ove godine na Snježni spust dođu Janica i Ivica Kostelić, zbog unaprijed dogovorenih obveza, do Ogulinca nisu uspjeli doći. – Čuli smo se bili s Ivicom u srijedu, no zbog obveza nije mogao doći, ali izrazio je nadu da će moći doći iduće godine. Janica se isto ispričala i poslala nam tri majice s potpisom – rekao je Rožić.

Udruga ”Moj Buševec” zahvalila se svim sudionicima 3. Snježnog spusta, a posebno obitelji Kovačić na logističkoj potpori kao i Borisu Petračiću.

Foto: Udruga ”Moj Buševec”/Facebook