Home Izdvojeno Posebna regulacija prometa u Gradićima

Posebna regulacija prometa u Gradićima

PODIJELITE

Zbog izvođenja radova na izgradnji fekalnog i oborinskog kolektora u Gradićkoj ulici u naselju Gradići (od Ul. kralja Tomislava do Ul. braće Radić), od srijede 09.10.2013. godine u 08:00 sati uspostavlja se posebna regulacija prometa, stoji u priopćenju Grada.

regulacija

Za vrijeme trajanja radova određuje se uspostava jednosmjerne regulacije prometa u Ul. braće Radić i Ul. Ljudevita Gaja u Gradićima na način da će ulaz vozilima u Ul. braće Radić biti dopušten od raskrižja s Gradićkom prema Prigorskoj ulici, a ulaz u Ul. Ljudevita Gaja od raskrižja s Prigorskom prema Gradićkoj ulici.

Promet motornih vozila iz smjera Petrovine prema Zagrebu odvijat će se obilazno Ulicom braće Radić, Prigorskom i Ul. V. Nazora, a iz smjera Zagreba prema Petrovini promet će se odvijati Ul. V. Nazora, Prigorskom i Ul. Lj. Gaja.

Promet javnog prijevoza putnika za vrijeme izvođenja radova odvijat će se na način da će autobusi koji polaze iz Petrovine prometovati svojom registriranom trasom do raskrižja Gradićke i Ul. braće Radić gdje će skretati lijevo na Radićevu te potom Prigorskom i Ul. V. Nazora do Ul. kralja Tomislava gdje će skretati lijevo i dalje nastavlja svojom registriranom trasom. Iz smjera gl. kolodvora Zagreb autobusi će prometovati svojom registrirano trasom do raskrižja Ul. kralja Tomislava i Ul. V. Nazora gdje će skretati desno na Ul. V. Nazora i dalje Prigorskom i Gajevom ulicom do Gradićke ulice, zatim desno na Gradičku i dalje prema Petrovini.

Privremena autobusna stajališta iz smjera gl. kolodvora Zagreba prema Petrovini uspostavljaju se u Ul. V. Nazora kod kućnog br. 12 i u Gradićkoj ulici kod kućnog br. 34.