Home Najave Od danas u kinu: Animirani Croodsi i Emily Blunt u hororcu!

Od danas u kinu: Animirani Croodsi i Emily Blunt u hororcu!

Možete ih pogledati sve do sljedeće srijede, 2. lipnja

PODIJELITE

Danas su u goričko kino stigla dva nova filmska naslova! Riječ je o animiranom filmu ‘Croods: Novo doba’ u režiji Joela Crawforda i nastavku triler-horor uspješnice ‘Mjesto tišine’. Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

Croods: Novo doba

Raspored prikazivanja: do srijede 2. lipnja, u 19 sati

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.
Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodsi nisu nikada vidjeli.
No neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

Mjesto tišine 2

Raspored prikazivanja: do srijede 2. lipnja, u 21 sat

Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.