Home Vijesti Od 16 sati danas druženje uz fašničke bendove pod maskama

Od 16 sati danas druženje uz fašničke bendove pod maskama

Bit će tu i aktivnosti poput animacije za djecu, druženje pod maskama te kao šećer na kraju – veliki koncert grupe Psihomodo Pop!

PODIJELITE

Stigli smo do završnice 113. Turopoljskog fašnika, znate li što to znači? Ako već niste, trk po maske koje odgovaraju vašem karakteru ili se pak zamaskirajte u omiljene likove iz bajki, a možda i horora, jer danas će biti prilike da se odlično zabavite bez obzira na pandemiju!

Iako ni ove godine nema tradicionalne povorke, nema razloga za brigu jer vas kod Pučkog otvorenog učilišta od 16 sati čeka puno dobre zabave uz fašničke bendove, animaciju za djecu, druženje pod maskama te kao šećer na kraju – veliki koncert grupe Psihomodo Pop!

– Pridružite nam se od 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana, jer vas očekuje zabavni program uz fašničke bendove, druženje pod maskama i suđenje Princu Fašniku od 19 sati. Kao šećer na kraju današnje večeri, u 20 sati u naš grad dolazi Psihomodo Pop – kazala je ekipa Turopoljskog fašnika.

Legende hrvatskog punk rocka izvest će neke od svojih svima poznatih hitova: Ja volim sebe, Pinokio, Frida, Mila i Ramona, preko Sexy Magazin, Starfucker, Nema nje (Zauvijek) i Nebo, do Kad sam imao 16, Osjećam se haj mozak baj baj, Natrag u garažu i Bože čuvaj Psihomodo pop.