Home Zanimljivosti NOVO U KINU Avantura ili akcijski triler – birajte!

NOVO U KINU Avantura ili akcijski triler – birajte!

U tijeku je nagradna igra za oba filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice

PODIJELITE

Na goričko filmsko platno ovoga tjedna stižu dva nova filmska naslova. Riječ je o avanturističkom filmu ‘Poly i ja’ i akcijskom trileru ‘Dani gnjeva’. U nastavku donosimo kratke isječke te raspored projekcija za oba naslova…

Poly i ja

Desetogodišnja Cécile teško se prilagođava životu na selu. Dolazak putujućeg cirkusa napokon joj nudi malo zabave. Svi žure vidjeti Poly, najveću atrakciju. Cécile međutim otkriva da vlasnik Brancalou zlostavlja jadnu životinju i odlučuje je spasiti! Sakrivajući svoju novu prijateljicu od odraslih, Cecile pronalazi neočekivane saveznike u tajanstvenom Victoru i djeci iz sela. S Brancalouom za petama, Cécile i Poly kreću u avanturu punu opasnosti i iznenađenja.

Raspored prikazivanja: od četvrtka 29. travnja do srijede 4. svibnja u 18.00 sati

Dani gnjeva

Priča slijedi misterioznog H, zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek biva u Ritchijevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Raspored prikazivanja: od četvrtka 29. travnja do srijede 4. svibnja u 20.00 sati

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

No to nije sve! Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, u tijeku je nagradna igra za oba filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i zaigrajte, možda baš vi budete sretne ruke!