Home Izdvojeno Novi filmovi stigli u goričko kino

Novi filmovi stigli u goričko kino

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

U Kino Gorica stigle su nove projekcije. Riječ je o filmovima “Emoji film” i “Čuvaj me s leđa” koje pogledati možete već sutra.

“Emoji film” je animirani, titlovan film koji je u trajanju od 91 minutu režirao Tony Leondis. – Film otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede u 18 sati.

“Čuvaj me s leđa” je akcijska komedija koju je u trajanju od 118 minuta režirao Patrick Hughes. Glavne uloge tumače Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Gary Oldman. – Genijalna akcijska komedija s brojnim glumačkim zvijezdama. Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent ima zadatak štititi ga. No, njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede u 20 sati.