Home Najave Nove projekcije u goričkom kinu – “Štrumpfovi: Skriveno selo” i “Odjednom tata”

Nove projekcije u goričkom kinu – “Štrumpfovi: Skriveno selo” i “Odjednom tata”

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Sutra u Kino Gorica stižu novi filmski naslovi – “Štrumpfovi: Skriveno selo” i “Odjednom tata”.

Sinkronizirani, animirani dječji film “Štrumpfovi: Skriveno selo” (Smurfs: The Lost Village) pogledati možete u 2D i 3D verziji, a režirao ga je Kelly Asbury0

– U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti – radnju filma opisuju u goričkom kinu.

Film možete pogledati u četvrtak, petak, subotu, utorak i srijedu u 18 sati te u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

Komediju “Odjednom tata” (Demain tout commence) režirao je Hugo Gélin, a glavne uloge tumače Omar Sy, Clémence Poésy i Antoine Bertrand. – Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane! Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali je nikako ne uspijeva naći. U međuvremenu tamo nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji. Tijekom godina, Samuel postaje pažljiv i nježan, ali još uvijek nekonvencionalan tata maloj Gloriji koja već ima 8 godina kada se u njihov život vraća bivša – radnju filma opisuju u goričkom kinu.

Film možete pogledati u četvrtak, petak, subotu, utorak i srijedu u 20 sati te u nedjelju u 20 sati i 30 minuta.