Home Izdvojeno Nova platforma za pronalazak posla – ‘Brzi posao’

Nova platforma za pronalazak posla – ‘Brzi posao’

PODIJELITE

Osmišljena je nova, jedinstvena platforma koja omogućuje povezivanje radnika koji nude jednostavne i povremene usluge i onih kojima su te usluge potrebne pod nazivom ‘Brzi posao‘.
To je platforma koja će pomoći povremenim radnicima da lakše pronađu posao, a pojedincima koji traže radnike da ih odaberu na osnovu dosadašnjih ocjena i iskustva.

– U državi u kojoj imamo preko 280 tisuća nezaposlenih osoba, brziposao.hr je idealna prilika za pokazati svoje vještine, prezentirati svoj rad i povezati se s ljudima kojima su potrebne vaše usluge. Jedinstveni smo po tome što je svaki radnik ocijenjen nakon obavljenog posla, a sami mogu odrediti koliko vrijede i koliko će biti plaćeni za svoj rad – objašnjava direktorica projekta Aleksandra Milinković.

Stranica funkcionira jako jednostavno. Samo ispunite svoj profil i objavite oglas. Napišete koje poslove obavljate i po kojoj cijeni. Svi poslovi su raspoređeni po kategorijama što olakšava pretragu usluga/radnika. Isto tako svaki radnik nakon obavljenog posla može biti ocijenjen i komentiran od strane osobe koja ga je zaposlila-slično kao što funkcioniraju sve moderne platforme, kao npr. Uber i BlaBlaCar.

Krk-obilazak-IMBY-2.jpg KVG

Ovo je prilika svim ljudima koji obavljaju samostalnu djelatnost da pronađu nove klijente i prošire svoj posao, isto kao i malim tvrtkama i obrtnicima za promociju.

Na kraju, brziposao.hr postaje prva stranica koju će otvarati svi kojima je potrebna usluga, od čuvanja djece, prijevoda, dizajna, hostesa pa do uređenja interijera i vrtova. Do sada smo morali preko prijatelja i poznanika pronaći pouzdanog radnika, a sada brziposao.hr postaje taj najbolji prijatelj.

Projekt su pokrenuli dvoje mladih entuzijasta i dugogodišnjih kolega u radijskom poslu Aleksandra Milinković s Entera Zagreb i Bojan Gazibara s Antena Zagreb.