Home Izdvojeno NOIN KAPUTIĆ Superjunaci do sada prikupili preko 200 tisuća kuna!

NOIN KAPUTIĆ Superjunaci do sada prikupili preko 200 tisuća kuna!

'Dug put do 350.000 kuna koje treba skupiti te svatko od nas i dalje može doprinijeti uplatom na broj računa. Gorica je stvarno Velika. Vi ljudi ste neopisivo dobri i vjerujete u prave vrijednosti i u zajedništvo, idemo do kraja za Nou'

PODIJELITE

Već smo izvještavali o malenom dječačiću koji je ponovo ujedinio Velikogoričane i sve ljude dobrog srca. Akcija za pomoć u liječenju preslatkog dječaka Noe krenula je početkom listopada, a velikim angažmanom VG Legacy postiže čuda, za najveće od sviju čudo potrebno malenom Noi.

Noa ima Morbus Coats, trenutno je jedini registrirani aktivni pacijent u Hrvatskoj sa ovom dijagnozom. Slijep je na desno oko, trenutno je u četvrtoj fazi ove neizlječive bolesti. Lijeka nema, ne postoji, no postoji šansa da Noa zadrži svoje desno oko što je duže moguće. Noa se ne predaje…

Evo najnovijih informacija o humanitarnoj akciji…

– Uz dugo iščekivanje da vas razveselimo i učinimo ponosnima, javljam vam finalni iznos skupljen na Gastru. Naime, iznos se povećao jer smo imali noćnu smjenu terenskih radnika Davorka Ilečić i Marko Žgela i on iznosi velikih 27.708,50 kuna. Novac je uplaćen na humanitarni žiro račun akcije Noin kaputić – kazali su iz VG Legacyja.
Ali to nije sve… Ukupan iznos skupljen do sada je premašio 200 tisuća kuna!
– Pošto smo bili jako vrijedni od prvog dana i pošto nas svi vi volite i podržavate, ukupan iznos koji je skupljen do danas je nestvarnih 208.737,58 kuna. Znate da to znači da naš superjunak Noa 26. listopada ide u Švicarsku i da svi držimo figice da nam se vrati sa dobrim vijestima. Slobodno si u naše ime natočite jednu slavljeničku i budite ponosni da ste dio njegovog sretnijeg djetinstva. Ponosna sam na svoj grad i svoje ljude i voljela bi da cijela stratosfera to zna – kazala je svima već poznata teta D iz Legacyja.
Zahvalili su se svima koji su dali svoj doprinos za Nou na Gastru, kao i Mini VG Legacyju koji je dobio novog člana, Nou. No, još je dug put do 350.000 kuna koje treba skupiti te svatko od nas i dalje može doprinijeti uplatom na broj računa koji glasi na Nou, a u opis plaćanja potrebno je navesti “za Nou”.
Evo i podataka za uplatu: 
IBAN: HR8523600003118862150
Swift: ZABAHR2X