Home Crna Kronika Neslavni rekorderi uhvaćeni na području PP Velika Gorica

Neslavni rekorderi uhvaćeni na području PP Velika Gorica

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Policija je završila još jednu vikend-akciju na našim prometnicama. Od petka do nedjelje na području Policijske uprave zagrebačke, u akcijama ‘Alkohol i opojne droge’ te ‘Brzina’, utvrdili su 1 521 prometni prekršaj, od čega je 346 prekršaja počinjeno od strane vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola ili su odbili alkotestiranje. Bez vozačke dozvole ostalo je 325 vozača, a 346 je isključeno iz prometa.

Nimalo za pohvalu, rekorderi su ovaj put uhvaćeni na području Velike Gorice.

-U petak, 4. ožujka u 2.20 sati, kod 64-godišnjaka, utvrđena je koncentracija od 2.51 promila alkohola u krvi, a kretao se kolnikom ulice Stara Cesta u mjestu Vukovina. U subotu, 5. ožujka u 5.34 sati, kod 23-godišnjakinje je utvrđena koncentracija od 1.88 promila alkohola i kretala se kolnikom Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici.-rekli su u PUZ-u.

Dvojac se, uz još troje uhvaćenih u vožnji pod utjecajem alkohola na području PP Velika Gorica, trijeznio u novoj zgradi velikogoričke policije. Nakon otriježnjenja, uhićeni su i uz Optužni prijedlog sprovedeni dežurnom sucu za prekršaje Prekršajnog suda u Velikoj Gorici.pp2

Policija je izvjestila kako je za vrijeme akcije na podružju PUZ-a evidentirano 27 vozačica koje su upravljale vozilom pod utjecajem alkohola. Tijekom provedbe akcije Nadzora zlouporabe droga, preliminarno su testirane četiri osobe kod kojih je test bio negativan, a jedna osoba je odbila testiranje.