Home Izdvojeno Ne znate kamo večeras? Kino Gorica nudi dvije premijere

Ne znate kamo večeras? Kino Gorica nudi dvije premijere

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Večeras u 21 sat u Kinu Gorica premijerno će se prikazati komedija ”Tajna služba”. O čemu se radi u filmu, kratko su opisali u Pučkom otvorenom učilištu. -Priča prati agenta CIA-e koji dolazi kući na proslavu mature. Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole, koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda, a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu. Ovim pozivom neplanirano ulazi u svijet međunarodne špijunaže.-

Režiju potpisuje Rawson Marshall Thurber, a u glavnim ulogama su Dwayne Johnson, Kevin Hart i Amy Ryan. Film igra svaku večer u 21 sat do srijede, 6. srpnja.

Još jedna premijera danas je na raporedu u goričkom kinu, ali nešto ranije, u 19 sati. Steven Spielberg ponovno oduševljava gledatelje, a ovaj put riječ o filmu fantazije naslova ”BFG: BLAGI FANTASTIČNI GOROSTAS”.

-BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj djevojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svijetom divova. Film je temeljen na knjizi ”BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta.-rekli su u POUVG.

Film je sinkroniziran i prikazuje se u 3D projekciji svaki dan u 19 sati, do srijede 6. srpnja.