Home Najave Navijači udruge ‘Budi ponosan Fan Club’ pomažu goričkom Judo klubu Fuji

Navijači udruge ‘Budi ponosan Fan Club’ pomažu goričkom Judo klubu Fuji

U utorak 1. lipnja s početkom u 13 sati na ŠRC Udarniku u Kurilovcu održat će se humanitarna žensko-muška utakmicom između ŽNK Dinamo Zagreb i navijača

PODIJELITE

Navijači udruge Budi ponosan Fan Club odlučili su pomoći Fujiu! Naime, u utorak 1. lipnja s početkom u 13 sati na ŠRC Udarniku u Kurilovcu održat će se humanitarna žensko-muška utakmicom između ŽNK Dinamo Zagreb i navijača!

-Dragi navijači, pozivamo Vas na sudjelovanje u Humanitarnoj utakmici navijača i ŽNK Dinamo Zagreb. Dođite i pomozite svojom donacijom Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji. Ako i ne možete doći, a želite pomoći uplatiti možete na račun – poručili su iz Udruge Budi ponosan.

Detalji humanitarke kao i broj računa za uplatu donacija dostupni su ovdje:

Humanitaran karakter ove utakmice jest pomoć u donacijama za rad i djelovanje Judo kluba Fuji iz Velike Gorice i djecu sa invaliditetom koja treniraju u istom te pomoć u radu kluba i voditeljice gđe Marine.

Na sam susret dolaze i poznati i nepoznati nogometaši od Slavonije do BiH grada Žepće a imamo i čast da će gol navijača braniti proslavljeni nogometaš Dinama Zagreb gosp. Mario Jozić te naravno nadamo se i Jerko Leko.

Još se samo  trebate odlučiti za koga navijati… Navratite na dozu zabave za koju će se pobrinuti Mario Petreković!