Home Izdvojeno Nakon 74 godina postojanja DVD Ribnicu po prvi puta vodi žena

Nakon 74 godina postojanja DVD Ribnicu po prvi puta vodi žena

DVD Ribnicu u novom mandatu vodi Anita Rajković Mravec

PODIJELITE

U izvanrednim uvjetima, prilagođenim COVID situaciji, održana je Izborna skupština DVD-a Ribnica na kojoj je jednoglasno za predsjednicu izabrana Anita Rajković Mravec. Tako će nakon 74 godina postojanja Društvo po prvi puta voditi žena.

– Fokus mog djelovanja bit će na zajedništvu kojim ćemo, sigurna sam, ostvariti još brojne uspješne projekte. Čast mi je preuzeti ovu rolu i spremna sam ju igrati punim srcem, isključivo uz podršku svih članova upravljačkih tijela i svih članova našeg Društva- poručila je Rajković Mravec.

U upravni odbor izabrani su: Nenad Mišković kao dopredsjednik, Dubravka Kolar Janković (tajnica), Kristina Zlatović (blagajnica), Damir Mika, Tugomir Hlopec, Mario Zubek, Igor Šiprak, Magdalena Mravec.


I nakon 20 godina na tom mjestu, za zapovjednika je ponovno izabran Mario Stipetić dok će njegov zamjenik biti Stjepan Vrban, a članove još čine Miodrag Crvenković, Miroslav Krpačić, Želimir Putanec i Monika Kolar.

– Hvala svima na novom povjerenju. Mogu samo istaknuti da ćemo nastaviti istim entuzijazmom i radom kao i do sada. Na nama je samo sa budemo još bolji- komentirao je Stipetić uz napomenu kako će vježbe svih natjecateljskih ekipa krenuti čim to dozvole epidemiološke mjere.

Ovo Društvo je prepoznato kao vrlo aktivno, a posebice u radu s djecom ali i odraslim ekipama. Tako je pred njima sudjelovanje s pet ekipa na Državnom natjecanju, a vjeruju da će na istome izboriti i plasman na Vatrogasnu olimpijadu. Podsjetimo, sa jednom ženskom ekipom već su sudjelovali na Olipijadi 2017. godine gdje su ostvarili uspješno sedmo mjesto. DVD Ribnica već pet godina za redom dobiva priznanje Vatrogasne zajednice GVG kao najuspješnije natjecateljsko društvo, a 2016. dobili su i nagradu Grada Velike Gorice.