Home Izdvojeno Nakon godišnjih odmora, vrijeme je za nove izazove

Nakon godišnjih odmora, vrijeme je za nove izazove

PODIJELITE

Od 29. kolovoza do 12. rujna 2016. godine, svakim radnim danom od 9 do 19 sati, u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica trajat će upisi na tečajeve stranih jezika za sve uzraste. Učilište omogućuje učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, turskog, švedskog, mađarskog, ukrajinskog, kineskog, češkog, bugarskog, makedonskog i portugalskog jezika te hrvatskog jezika za strance.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike.

-Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora, koja su stekli polazeći seminare i stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Također dugogodišnje i kontinuirano surađujemo s Britanskim konzulatom, Hrvatskim udruženjem profesora engleskog jezika te Goethe institutom. Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja, a rezultati se najbolje vide po izvrsnom uspjehu koji naši polaznici postižu prilikom polaganja ispita za stjecanje međunarodno priznatih uvjerenja o znanju jezika.-rekli su u Pučkom otvorenom učilištu.

Za sve dodatne informacije upite možete poslati na obrazovanje@pouvg.hr ili nazovite broj 098/316-419. Više o tečajevima stranih jezika pročitajte ovdje.