Home Izdvojeno Najvažnija proslava u životu bez imalo brige uz TheTur Weddings & Events

Najvažnija proslava u životu bez imalo brige uz TheTur Weddings & Events

PODIJELITE

Proslave vjenčanja, prve pričesti, krštenja, rođendana ili drugih važnih događaja u životu dani su koje dugo pamtimo. Kako bi ti dani ostali u pamćenju kao lagodni, veseli i sretni, tim TheTur Weddings & Events ima rješenje – prepustite sve u njihove ruke.

Iako su prije svega poznati po delicijama koje pripremaju, TheTur Weddings & Events radi kompletnu organizaciju vjenčanja i drugih proslava u čemu također imaju veliko iskustvo.Uz vas su od početka pa do kraja i omogućavaju vam kompletnu prilagodbu prema vlastitim željama, sve do zadnjih detalja. Kako nam kaže Danijel Jančić – Babriga iz TheTur Weddings & Events, njihovi gosti se mogu potpuno opustiti jer dobivaju „ključ u ruke“.

Posebna proslava vjenčanja na sanjivoj lokaciji

Predivna lokacija Lovačkog doma u okruženju hrastove šume koja je smještena u neposrednoj blizini grada nudi ambijentalni prostor za vjenčane zabave. Upravo tamo smješta se šator za vjenčanja pri čijem odabiru prvu riječ imaju mladenci. Sve se može uskladiti prema željama mladenaca, a ako je potrebno, na Mont Everestu možemo organizirati vjenčanje“, šali se Babriga, ali objašnjava kako maksimalno slušaju želje i svima se u potpunosti posvećuju dajući od sebe sto posto. Osim šatora, na lokaciji je uređen i vanjski dio s prigodnim ukrasima koji stvaraju romantičnu atmosferu za sve goste, a posebno mladence.

Lokacija udaljena od grada 2 minute nudi feštanje do dugo u noć, ali i velik broj gostiju. Babriga dodaje i da su po iskustvu najljepše svadbe u šatoru do 250 osoba, no na lokaciji je osiguran parking na koji stane oko 400 automobila što znači da nije problem napraviti svadbu s 350 gostiju.

Dolazak po mladu i vraćanje na lokaciju

Organizacijski tim vodi i kompletnu individualizaciju svakog para te se s mladencima prolazi sve od prvog do zadnjeg detalja. Mladenci biraju boju i izgled šatora, pozicioniranje, ukrase, stolnjake, cvijeće, baldahine – baš sve detalje. „Izlazimo u susret mladencima koji sebi sami biraju ambijent, a ne da imaju zadane konture kako nešto mora biti. Otvoreni smo za sve opcije.

Posebnost njihove organizacije je i to što omogućavaju tradicionalan dolazak po mladu. „Lokacija kod Lovačkog doma može biti polazišna točka vjenčanja. Tako mladenac ovdje dolazi po mladu, odlazi se na misu, a onda se vraćaju natrag na lokaciju na hladno predjelo i onda na slavlje u šator. Mladenci se ovdje mogu naći, tu se napravi i odlazak i to izgleda fenomenalno.“, govori Babriga i objašnjava da je jedan od razloga zašto se mladenci odlučuju baš za njih to što s njima mogu obaviti sve u jednom komadu.

Pozadina hrastove šume može biti odlična kulisa za vjenčane fotografije. Na lokaciji mladenci mogu obaviti i kompletno fotografiranje u prirodi uz stari bunar, mostić ili s hrastovom šumom u pozadini.

Cijena za proslave događaja i vjenčanja je pristupačna, no ona ovisi o željama mladenaca jer se svemu pristupa individualno.

Uz odličnu organizaciju i ukusna hrana

Dobra svadba ne može proći niti bez ukusne hrane, a za nju se brine Tomislav Jančić – učeni kuhar s 20 godina iskustva u gastronomiji. „Nema toga što mi ne znamo spremiti, a važno je i napomenuti da koristimo resurse iz našeg vrta i OPG-a. Koristimo sezonske namirnice iz našeg vrta koje su provjerene kvalitete.“ Kao i kod drugih detalja, meni je također podložan promjenama sukladno željama mladenaca.

Moguća organizacija rođendana, pričesti, poslovnih evenata

Naravno, opcija šatora i organizacije proslave nije rezervirana samo za vjenčanja već i za druge proslave. Babriga Catering za vas može organizirati bilo kakav event – od proslave krštenja, svete potvrde, pričesti, poslovnih eventa i slično. Dodaju i kako proslava ne mora nužno biti u šatoru već može biti organizirana i u Lovačkom domu.

Imaju osmišljene i aktivnosti za djecu, točnije, mjesto predviđeno za dječje dvorce na napuhavanje i trampoline. Glavna prednost je sigurnost sve djece: „Roditelji mogu biti sigurni za svoju djecu dok se igraju jer je lokacija omeđena šumom i nema prometa

 

Partneri u organizaciji su Altera event tent koji se bave ekskluzivnim vjenčanjima. „Zahvaljujemo našim partnerima jer smo s njima uspjeli dogovoriti ovaj prekrasan šator. Radujemo se i daljnjoj suradnji s njima.“, govori Babriga.

Ako se još uvijek nećkate oko toga gdje ćete i kako održati iduću proslavu ili svoje vjenčanje, prepustite se iskusnim i sigurnim rukama TheTur Weddings & Events.