Home Kultura Najbolja kombinacija – kišni dan i filmovi. Evo što je na repertoaru...

Najbolja kombinacija – kišni dan i filmovi. Evo što je na repertoaru u kinu Gorica

Uz Marvelove Nove mutante, možete pogledati i apokaliptični Greenland

PODIJELITE

Kišni dan najbolje ide uz dobar film. Večeras tako u kinu Gorica možete pogledati dva filma – Novi Mutanti u 18 sati i Greenland: Posljednje utočište u 20:30 sati.

Ovaj akcijski triler namijenjen je starijima od 12 godina i traje 119 minuta. U glavnim ulogama su Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn.

U nastavku donosimo sinopsis filma.

Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava, obitelj Johna Garrityja se bori za opstanak. Zajedno sa svojim sinom Nathanom moraju krenuti na opasno putovanje kako bi se domogli jedine nade za spas, utočišta na Greenlandu.

Usred zastrašujućih vijesti o uništenim gradovima širom svijeta, dok komadi kometa izazivaju katastrofu neviđenih razmjera, Garrityji doživljavaju najbolje i najgore od čovječanstva, u borbi protiv sve veće panike i bezakonja koje ih okružuju. Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava nuli, njihov nevjerojatan put kulminira očajničkim i posljednjim letom u moguće sigurno utočište.

Više o filmu Novi mutanti možete saznati OVDJE. Sutra u POUVG kreće revija francuskog filma u suradnji s Francuskim institutom i HAVC-om.