Home Izdvojeno Na SRC Udarnik u srijedu stiže Duško Kuliš

Na SRC Udarnik u srijedu stiže Duško Kuliš

Izvodit će hitove poput "Bez tebe je gorko vino", "O cigani", "Ivana", "Četrdeseta", "Ustaj sine", "Mnogo je bola"...

PODIJELITE

Ove srijede, 7. lipnja, dan uoči blagdana Tijelovo, u organizaciji NK Kurilovec na SRC Udarnik stiže Duško Kuliš. NK Kurilovec poziva sve građane Velike Gorice, okolice i šire te podsjećaju kako ovo neće biti prvi koncert Duška na Udarniku.

Osim po svojim hitovima kao što su “Bez tebe je gorko vino”, “O cigani”, “Ivana”, “Četrdeseta”, “Ustaj sine”, “Mnogo je bola”, Duško se proslavio i mnogim megamixevima.

“Duškove pjesme se pjevaju u svim gradovima, ali i diljem planeta gdje žive ljudi s balkanskih prostora. Pjesma može sve. Kao što je rekao jedan Duškov prijatelj: “Samo ti, Dule, napiši dobru pjesmu i ništa ne brini.” Duško Kuliš vjeruje u dobrotu. Vjeruje da na ovim prostorima još uvijek postoji dobar producent koji će uspjeti prenijeti njegove nove pjesme do vas.”, poziva ekipa iz NK Kurilovec.

Koncert počinje u 20:00 sati, a uz Duška će publiku zabavljati i naši domaći dečki iz grupe Sjaj. Ulaznice se prodaju isključivo na dan koncerta od 17:00 sati na ulazu u SRC Udarnik. Cijena je 10 eura.

Također su ponudi i VIP stolovi. Za sve informacija i rezervacije može se javiti u inbox Instagram i Facebook profila NK Kurilovec.