Home Koronavirus Na razini županije u 24 sata ozdravilo preko 800 osoba

Na razini županije u 24 sata ozdravilo preko 800 osoba

U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 398 osoba, od čega je 84 na području našeg grada, te po tri slučaja u općinama Orle i Kravarsko

PODIJELITE

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije evidentirano je ukupno 14639 slučajeva, izliječeno je 10108 osoba, a 42 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 4489 slučajeva.

U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 398 osoba, od čega je 84 na području našeg grada, te po tri slučaja u općinama Orle i Kravarsko, a na nivou županije ozdravilo je možda najviše ljudi do sada – izliječena je čak 801 osoba!

Samoizolacija je propisana učenicima 8 razreda osnovnih škola. Napominjeno, nastava na daljinu već se održava u srednjim školama na području Zagrebačke županije i u osnovnim školama kojima je osnivač Županija.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.