Home Izdvojeno Na radionici razmjena vještina naučite kako napraviti dezodorans i pastu za zube

Na radionici razmjena vještina naučite kako napraviti dezodorans i pastu za zube

PODIJELITE

Tihana Bogović i Sanja Došen iz velikogoričke Tranzicijske grupe demonstrirat će na koji se način u kućnoj radinosti može proizvesti prirodna kozmetika, bez nepotrebnih štetnih tvari. Viškove proizvoda za svakodnevnu higijenu s pokazne radionice podijelit će posjetiteljima.

Radionica razmjene vještina na kojoj će se proizvoditi dezodorans i pasta za zube održat će se u četvrtak, 26. veljače, od 18.00 sati, u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37.

– Ako i sami znate ponešto o prirodnoj kozmetici ili imate praktična iskustva, dođite i podijelite ih s nama – poručili su iz Tranzicijske grupe Velika Gorica, čiji volonteri u sklopu Četrtog četrtka jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Do sada su održali dvije – kukičanje za početnike i napredne te radionicu samorazvoja Disney-tehnikom.

– Nakon prirodne kozmetike u pripremi su i nove, pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže svaki četvrti četvrtak u mjesecu. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći su neprocjenjiva – dodali su iz Tranzicijske grupe.

Posjedujete li neka znanja i vještine, podijelite ih s ostalima, a prijavite se na e-mail vgtranzicija@gmail.com.

higijena