Home Najave Na platno goričkog kina stižu “Brzi i žestoki 8” i “Mali gangster”

Na platno goričkog kina stižu “Brzi i žestoki 8” i “Mali gangster”

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Još su samo danas u Kinu Gorica na rasporedu filmovi “Mali šef” u 18 sati i “Koliba” u 20. Već sutra pogledajte filmove “Mali gangster” i “Brzi i žestoki 8”.

“Mali gangster” (De Boskampi’s) je dječja komedija koju je u trajanju od 102 minute režirao Arne Toonen. Glavne uloge tumače Thor Braun i Henry van Loon.

– Jedanaestogodišnji Rik stalna je meta zajedljive djece iz susjedstva, a njegov tata – koji bi, kako smatra Rik, ovom maltretiranju trebao stati na kraj – izgubljen je slučaj. Nakon što tata dobije novi posao, otac i sin sele u novi grad, a Rik to vidi kao priliku za novi početak. Novim prijateljima predstavlja se kao sin mafijaškog vođe,.. No, što ako se njegove laži okrenu protiv njega – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film pogledajte od sutra do srijede, 26. travnja u 18 sati.

“Brzi i žestoki 8” (Fast & Furious 8) je akcijski film koji je u trajanju od 136 minuta režirao F. Gary Gray, a glavne uloge igraju Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson i Scott Eastwood.

– Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena  uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu narednih sedam dana u 20 sati.