Home Crna Kronika “Mlin i Pekare” opet na meti!

“Mlin i Pekare” opet na meti!

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Trgovina „Mlin i pekare“ u Starom Čiču, „kraj Petice“ ponovo je bila na meti provalnika. Nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u noći sa srijede na četvrtak tako što je prvo deaktivirao alarm, a potom obio vrata i sa zadnje, bočne strane ušao u trgovinu. Iz blagajne je uzeo polog i ukrao veću količinu cigareta. S obzirom na to da još nije napravljena inventura ne zna se točna šteta, ali procjenjuje se kako se radi o većoj materijalnoj šteti.

Policija je pronašla počinitelja za dvije krađe drvenih plajnki, drvene građe iz ulice Braće Radića u Mraclinu. Riječ je o 48-godišnjaku s područja Siska. On je nekoliko dana prvo snimao teren, a potom ukrao hrastovu i drugi drvnu građu koju je potom preprodavao na više lokacija, najviše na području Sisačko-Moslavačke županije. Sveukupna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća eura.

U tjednu iza nas policija bilježi 34 razna događaja od kojih 11 kaznenih djela. Dogodile su se tri prometne nesreće, a zabilježen je jedan slučaj nasilja u obitelji kao i jedan slučaj neovlaštenog posjedovanja droga.