Home Izdvojeno Mladi talentirani Tomislav Stanešić treba novu harmoniku za nastavak školovanja, pomozimo mu...

Mladi talentirani Tomislav Stanešić treba novu harmoniku za nastavak školovanja, pomozimo mu zajedno!

Kada bi svi građani ostavili po euro...

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice / Kat D.

Tomislav Stanešić, rođen 2008. godine u Zagrebu, izvanredni je učenik 2. razreda srednje Umjetničke škole Franje Lučića u Velikoj Gorici, smjer harmonika. Svoju glazbenu avanturu započeo je 2019. godine kada je upisao prvi razred osnovne glazbene škole. Njegov izvanredni talent brzo je prepoznat, što je dovelo do ubrzanog napredovanja kroz program i izravnog upisa u srednju glazbenu školu bez završenog šestog razreda osnovne škole.

Do sada ste Tomislava sigurno čuli na događanjima diljem Velike Gorice i nimalo ne sumnjamo da vas je u potpunosti oduševio kao i nas. Tomislav je sudjelovao na brojnim natjecanjima, gdje je redovito osvajao prve nagrade. Među njegovim uspjesima su:

  • Školska natjecanja za harmoniku Rubato 2021.-2024.
  • Školsko natjecanje Buđenje 2021.-2022.
  • Županijsko natjecanje u Karlovcu 2022.
  • Hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe 2022.
  • Međunarodna natjecanja, uključujući PannoniAccordion, Daruvar Accordion Award i Međunarodni susret harmonikaša u Puli.

Uz natjecanja, Tomislav je pohađao seminare s renomiranim profesorima harmonike kao što su prof. Dalibor Boljun, prof. savjetnica Ana Šterpin Zagoranski i prof. Miran Vaupotić. Također je sudjelovao u Ljetnom glazbenom kampu Maruševec 2022. godine.

Pomozimo mu zajedno

Tomislav ima velike planove za budućnost. Želi upisati akademiju u Puli ili Beču nakon završetka srednje škole. Međutim, kako bi ostvario svoj puni potencijal, potrebna mu je nova harmonika. Trenutno pokušava prikupiti sredstva za instrument vrijedan 17.500,00 €, od čega 10.000 € planiraju prikupiti prodajom stare harmonike.

Za ostvarenje ovog cilja, Tomislav i njegova obitelj pokrenuli su kampanju prikupljanja sredstava. Svi koji žele podržati ovog mladog glazbenog virtuoza mogu se uključiti i pomoći mu da nabavi harmoniku koja će mu omogućiti daljnji razvoj i ostvarenje snova.

Podržimo zajedno Tomislava Stanešića na njegovom putu prema glazbenom vrhuncu! Sredstva se prikupljanju putem GoGet Funding kampanje, a donirati možete na OVOM LINKU.

Podsjećamo, objavili smo video dijela njegovog nastupa koji vas je oduševio. U nastavku se prisjetite ovog talenta: