Home Izdvojeno Mladi organiziraju humanitarni Advent u Kravarskom za obitelj kojoj treba pomoć

Mladi organiziraju humanitarni Advent u Kravarskom za obitelj kojoj treba pomoć

PODIJELITE

U duhu blagdanske radosti i širenja pozitivnih emocija, Udruga mladih i Savjet mladih Kravarsko ponosno najavljuju “Humanitarni advent za obitelj Belačić”, događaj koji će obogatiti naša srca i pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Ovogodišnja humanitarna akcija usmjerena je prema obitelji Belačić iz Pustika, koja se, zbog posljedica potresa, privremeno smjestila u kontejner i u njemu i dalje živi jer njihova kuća nije sigurna za stanovanje.

Uz atraktivan kulturno-zabavni program, posjetitelji mogu očekivati bogatu gastronomsku ponudu, tombolu s jamstvom dobitka, ručno izrađene prigodne ukrase, te nakon programa glazbenu zabavu uz “Band Saturnus”. Za najmlađe i njihove roditelje organizirana je radionica izrade prigodnih čestitaka u pastoralnom centru “Stjepan Povoljnjak”. Sve to će se održati 16. prosinca s početkom u 17 sati.

Sva prikupljena sredstva tijekom ovog posebnog dana bit će namijenjena obitelji Belačić kako bi im se pružila pomoć u kupnji nove obiteljske kuće.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovom humanitarnom naporu, pokažu veliko srce i ujedine se s jednim nesebičnim ciljem. “Ponovno pokažimo veliko srce, i ujedinimo se svi zajedno sa jednim ciljem. Zahvaljujemo svima od srca koji na bilo koji način pomažu u organizaciji.”, pozivaju mladi.

Ova manifestacija nije samo prilika za zajedničko blagdansko druženje, već i prilika da zajedno ostavimo trajan pečat humanosti i solidarnosti.