Home Sport Mladi karatisti se s međunarodnog natjecanja vratili s 12 medalja

Mladi karatisti se s međunarodnog natjecanja vratili s 12 medalja

U ukupnom poretku svih prijavljenih klubova u borbama završili su na 4. mjestu

PODIJELITE

Članovi Karate kluba Velika Gorica ovog su vikenda sudjelovali na turniru Grad karate fun koji je okupio 513 natjecatelja iz 57 klubova iz Slovenije, BiH i Hrvatske.

Gorički karatisti su nastupili s uzrastom do 16. godine starosti, ukupno njih 21 u ukupno 25 kategorija. Ukupno su osvojili 12 medalja od čega tri zlata, tri srebra i šest bronci, a u ukupnom poretku svih prijavljenih klubova u borbama završili su na 4. mjestu.

Najuspješniji natjecatelji bili su Petar Tibor u mlađim kadetima +69kg, Ema Jukić u kadetkinjama -47kg i Ema Filković u kadetkinjama -61kg osvojivši zlatnu medalju.

“Vrlo smo zadovoljni prikazanim borbama i trenutnom formom. Posebno nas vesele kategorije u kojima je do medalje trebalo odraditi 4 kola što znači da je konkurencija bila jaka, a nama je uz rezultat također bitno sakupiti čim više borbi. Već nas idućeg vikenda očekuje turnir u Sisku, a nakon toga u Ivanić Gradu i Rijeci. U narednom periodu biti će fokus na kadetima, juniorima i U21 koje očekuje državno prvenstvo početkom svibnja.” navodi trener Goran Živković.

U nastavku pogledajte rezultate: 

ZLATO
-Petar Tibor- ml. kadeti +69kg
-Ema Jukić- kadetkinje -47kg
-Ema Filković- kadetkinje -61kg

SREBRO
-Vito Hulina- ml. kadeti -49kg
-Luka Jukić- učenici -34kg
-Ema Filković- juniorke -66kg

BRONCA
-Gabrijel Zagorac- ml. učenici -31kg
-Petar Krešimir Krmpotić- ml. kadeti -54kg
-Petar Krešimir Krmpotić- kadeti -52kg
-Mara Gusić- kadetkinje -47kg
-Vito Hulina- kadeti -52kg
-Matea Kordić- kadetkinje -54kg