Home Izdvojeno Masovno cijepljenje u Velikoj Gorici uz pozitivne komentare na organizaciju

Masovno cijepljenje u Velikoj Gorici uz pozitivne komentare na organizaciju

"Puno mi je draže kad dođem na neki događaj na kojem svi moraju imati potvrdu, barem znam da sam sigurniji nego da nije tako."

PODIJELITE

I danas se u Srednjoj školi Velika Gorica organizira masovno cijepljenje. Kao i do sada doktorice i medicinske sestre podijeljene su na 12 stolova, a Gradsko društvo Crvenog križa vrši kompletnu koordinaciju svih pacijenata.

Proteklih smo termina dobili samo pozitivne reakcije na organizaciju, a nikako drugačije nije bilo ni sada. “Nisam čekala niti pet minuta, vidjeli su da sam na štakama pa su me odmah pozvali unutra, čak su mi ponudili da mi donesu kolica“, govori nam jedna od pacijentica. Dok smo s njom razgovarali, uključili su se i druge osobe koje su čekale nakon cijepljenja te su svi redom pohvalili brzinu, stručnost i odličnu koordinaciju svih uključenih.

Podsjećamo, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije do sada je s jednom dozom cijepljeno 43 % stanovnika starijih od 18 godina, tj. njih 20,5% s dvije doze.

Cijepio sam se jer želim bez problema ići na svadbe, koncerte i u izlaske. Fali mi normalan život i već mi je dosta zatvaranja. Iskreno mi je i puno draže kad dođem na neki događaj na kojem svi moraju imati potvrdu, barem znam da sam sigurniji nego da nije tako.“, govori nam 27-godišnji Marko.

Osim na masovnim punktovima tijekom vikenda i u ordinacijama liječnika obiteljske medicine, cijepljenje je moguće i u ambulantama posebnog dežurstva u svim ispostavama Doma zdravlja Zagrebačke županije, uz prethodnu telefonsku najavu radnim danom od 8 do 12 sati.