Home Crna Kronika Maloljetnik iz drogerija na području grada pokrao parfeme ukupne vrijednosti skoro 9000...

Maloljetnik iz drogerija na području grada pokrao parfeme ukupne vrijednosti skoro 9000 kuna

Maloljetnom mladiću, kako doznajemo iz policije ovo nisu prva kaznena djela, ali su prva koja je počinio na velikogoričkom području

PODIJELITE

Djelatnici PP Velike Gorice, ovog su tjedna proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom rođenim 2004. godine s područja grada Zagreba, a koji je od 23. prosinca 2021. godine do 12. siječnja 2022. godine u čak četiri navrata krao parfeme iz DM-a, Bipe i Müller-a.

– U jednom slučaju, iz trgovine DM na Trgu kralja Tomislava maloljetnik je ukrao tri parfema ukupne vrijednosti 1600 kuna. Zatim je, iz iste DM poslovnice ukrao četiri parfema u vrijednosti 2100 kuna. Treću krađu počinio je u Müller-u gdje je također ukrao četiri parfema u vrijednosti oko 2000 tisuće kuna te posljednja krađa bila je u Bipi iz koje je ukrao šest parfema u vrijednosti od 3200 kuna – otkrili su iz goričke policije.

Maloljetnom mladiću, kako doznajemo iz policije ovo nisu prva kaznena djela, ali su prva koja je počinio na velikogoričkom području. Mladić je saslušan od strane policije te će protiv njega biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna ranije podnesenih kaznenih prijava.