Home Izdvojeno Lucija Radač ima prvi samostalni singl u čijem ćete se tekstu sigurno...

Lucija Radač ima prvi samostalni singl u čijem ćete se tekstu sigurno pronaći

Lucija je vam je možda poznata po svojim live izvedbama uz gorički bend Cliffhangers s kojima je svirala u skoro svakom goričkom kafiću

PODIJELITE

Lucija Radač, naša sugrađanka, objavila je svoj prvi samostalni singl ‘Danas nije moj dan’ koji je inspiriran country glazbom i trenutačnom situacijom u svijetu.

Lucija je vam je možda poznata po svojim live izvedbama uz gorički bend Cliffhangers te uz Blues Blondes s kojima je svirala u skoro svakom goričkom kafiću te po festivalima i klubovima u Zagrebu.

Satiričan tekst koji odražava današnja događanja u svijetu

Uz dosadašnje iskustvo, ovo joj je prvi samostalni sing za koji su, kaže nam, reakcije odlične. ‘Danas nije moj dan’ je country singl veselih i optimističnih zvukova violine i klavira koji će vas natjerati na ples. Tekst je nešto zaista posebno i sigurno ćete ga rado zapjevati. Odiše satirom i odražava današnja događanja u svijetu.

“Za ’Danas nije moj dan’ tekst je stvoren veoma brzo, samo sam napisala sve sto sam osjećala i viđala oko sebe. Kako sve, tako i glazbu shvaćam veoma strastveno i jako se uživim u cijelu priču. Ova pjesma je moja prva autorska za koju sam osmislila i glazbu i tekst. Htjela sam pokazati da se u današnje vrijeme može napraviti nešto što ne mora nužno zvučati ‘IN’ i moderno, nego samo nešto što će pokazati moju ljubav za instrumentima i country glazbom.”, govori Lucija.

Kako nam govori, nada se da će ljudi još više zavoljeti country glazbu u Hrvatskoj. Trenutno radi na izradi nove pjesme, a priznaje da nas možda uskoro čeka i album.

Glazbu je producirao i aranžirao Marko Stijaković, koji je također odsvirao dionice na klaviru i akustičnoj gitari, dok se Lucija pobrinula za violinu i tekstualni dio pjesme. Spot je sniman na Ranchu Okuje, a koncipiran je kao dobri stari ‘westerni’. Glumci u spotu su Lucijini dragi prijatelji i obitelj.

Novu pjesmu Lucije Radač i spot pogledajte u nastavku.