Home Vijesti FOTO Kvaliteta i privatnost na prvom mjestu: U Velikoj Gorici otvoren “Self...

FOTO Kvaliteta i privatnost na prvom mjestu: U Velikoj Gorici otvoren “Self sun solarij by Lobby”

PODIJELITE

Zagrebačka ulica 55 više nije prepoznatljiva samo po kavi (Lobby bar) – već i po suncu. Iako je “Self sun solarij by Lobby” otvoren tek prije mjesec dana, do sada je nekoliko stotina Velikogoričana i Velikogoričanki u samoposlužnom solariju započelo s kvalitetnim pripremama za nadolazeće ljeto.

Četiri kabine, svaka u svojoj boji i svaka sa svojim uređajima, koje se redovito čiste i održavaju i čije su lampe prošle sve propisane zdravstvene kontrole, oduševile su dosadašnje korisnike koji su se uoči izlaganja suncu kožu odlučili postepeno pripremiti.

Desetak minuta sunčanja prosjek je na koji se odlučuju oni koji imaju svijetlu ili osjetljivu kožu, a nakon postavljene podloge, korisnici biraju stajaći solarij.

Jednostavnost korištenja, činjenica da se ne moram naručiti i nikome najaviti, privatnost koju imam za dolaska razlozi su zbog kojih sam odlučila provjeriti novi solarij. Više sam nego zadovoljna, a ono što me oduševilo je čistoća prostora“, kazala je 25-godišnja Marina P. koja je nakon tri dolaska odlučila nabaviti i karticu koja joj omogućava veću uštedu od pojedinačnih dolazaka. Kako kaže, u solariju su joj najbitniji uređaji i njihova kvaliteta, jer to joj je garancija i njezine zaštite kože.

“Imam vrlo osjetljivu kožu i zato mi je važno gdje kome i kada idem. Važno mi je da je solarij provjeren i da sama mogu kontrolirati apsolutno sve” kaže Martina. Iako je tek mjesec dana od otvorenja, vlasnik Tomislav Kolarec već najavljuje mnoge novitete u samoposlužnom solariju- poput mogućnosti nabave visokokvalitetne kozmetike. Kako kaže, za ovaj poslovni potez Velika Gorica je i više nego zahvalna destinacija koja ovakvu visokokvalitetnu ponudu uređaja još nije imala.

“Svi korisnici i više su nego zadovoljni. Ljudima odgovara privatnost ovog solarija kao i činjenica da mogu doći kad to njima odgovara”, poručuje Kolarec. Baš zato u ponudi i dalje ostaju kartice, a njihovom kupnjom svi ostvaruju još dodatnih deset/dvadest eura za dodatne minute sunčanja kada i kako im odgovara.

Solarij ima svoj parking i ulaz odmah sa strane parkirališta, a svi koji do sada nisu posjetili novu destinaciju za sigurno sunčanje u Velikoj Gorici imaju prilike svaki dan provjeriti i ponudu i kvalitetu.

Partner u ovom poslovnom poduhvatu je Darko Matušin (Megasun Hrvatska), kojem vlasnici zahvaljuju na potpori.